Cerca utilitzant aquest tipus de consulta:

Cerca només aquests tipus de registres:


Cerca avançada (només ítems)

Memòria Digital de Navarcles

Inici > Sobre el projecte

Sobre el projecte

La Memòria Digital de Navarcles és un projecte desenvolupat per la Biblioteca Sant Valentí i l'Ajuntament de Navarcles que pretén donar visibilitat a fotografies, cartells, programes, fulletons, vídeos i altres tipus de material audiovisual relacionats amb Navarcles.

Qualsevol persona pot consultar aquesta Memòria Digital. Si algú vol fer ús d’alguna imatge cal que prèviament es posi en contacte amb la Biblioteca.

 

Com funciona?

Cada fotografia o programa és un ítem que s'identifica per un títol i per un codi identificador.

De mica en mica aquests ítems són incorporats a col·leccions que agrupen els materials temàticament, o sigui que també es pot navegar per les col·leccions.

També es pot buscar per les etiquetes, que són les paraules clau on s'identifiquen els temes, anys i localitzacions de cada fotografia.

 

La Memòria Digital de Navarcles és un projecte en construcció

En aquests moments la Memòria Digital de Navarcles conté totes les fotografies de què disposa el Fons local de la Biblioteca Sant Valentí i s'hi van incorporant sistemàticament tots els cartells i programes d'actes que es fan a Navarcles des de l'any 2015, i retrospectivament.

Si detecteu que alguna informació no és correcta o voleu ampliar la informació sobre alguna fotografia només heu d'omplir el formulari de contacte d'aquesta web o enviar un correu electrònic a: info@memorianavarcles.cat i els administradors incorporaran aquesta informació a la fotografia.

 

Compartim informació: si teniu fotografies, cartells, vídeos..

Aquesta memòria digital només té sentit si entre tots els ciutadans la fem créixer. Es per això que us demanem:

  • Si teniu fotografies antigues tant en blanc i negre com en color ens les podeu portar a la Biblioteca o a l'Ajuntament. Les escanejarem en alta i baixa resolució, us les tornarem i les incorporarem a la Memòria Digital de Navarcles.
  • Si feu o teniu fotografies o vídeos d'actes i festes actuals o alguna fotografia o vídeo que il·lustri algun esdeveniment de Navarcles ens les podeu enviar a info@memorianavarcles.cat sempre en alta resolució. També ens les podeu fer arribar a la Biblioteca o a l'Ajuntament en format digital (en suport CD, DVD, pendrive...). Farem una còpia digital i us tornarem el suport original.
  • Si teniu cartells o programes de tota mena que guardeu us demanem també que ens els deixeu per poder-los copiar i incorporar-los a la Memòria Digital. Si en voleu fer donació a la Biblioteca perquè no en fareu res a casa i corren perill de desaparèixer també us ho agrairem.

 

Altres pàgines web de Memòria Digital de Navarcles

Mica en mica, anem penjant la Memòria de Navarcles a la xarxa. Recordeu que tenim dos blogs que recullen notícies sobre Navarcles aparegudes a la premsa, i també tenim digitalitzades les revistes Sol Ixent i Tinet.

 

Biblioteca Sant Valentí de Navarcles
Ajuntament de Navarcles